maggiem 發表於 2014-6-9 12:44:09

彩豐行的護膚產品好用嗎?

用開他們的沐浴露不錯, 黑糖/蔗糖都好好用,
不知道護膚產品好用嗎, 有什麼好推介?!
例如洗面奶, 爽膚水, 面膜, 面霜等。

Rainnyday163 發表於 2014-6-12 00:07:44

彩豐行Joseristine系列架12柸水好用.

hoyi 發表於 2014-6-16 11:39:27

我用緊有隻甘菊藍洗面奶不錯, 仲有玫瑰爽膚水, 可以的話最好自己去彩豐行試試上手, 因為有太多選擇

hoyi 發表於 2014-6-16 11:41:12

Rainnyday163 發表於 2014-6-12 00:07 static/image/common/back.gif
彩豐行Joseristine系列架12柸水好用.

12杯水系列未試過, 邊隻產品好用丫? 你係成SET用嗎?
聽說保濕gel ok

tsemama 發表於 2014-6-25 12:49:01

c60系列精華, 我覺得不錯, 有滋潤感, 岩我皮膚用

Rainnyday163 發表於 2014-6-28 02:05:40

hoyi 發表於 2014-6-16 11:41 static/image/common/back.gif
12杯水系列未試過, 邊隻產品好用丫? 你係成SET用嗎?
聽說保濕gel ok

我用佢隻保濕GEL, 因為太抵, 仲有MASK都OK, 如果黑糖沖涼有時我去萬寧買, 廢事搬咁遠.

Rainnyday163 發表於 2014-6-28 02:08:11

tsemama 發表於 2014-6-25 12:49 static/image/common/back.gif
c60系列精華, 我覺得不錯, 有滋潤感, 岩我皮膚用

幾錢, 彩豐有支神仙水都出名, 不過成日無貸.

tsemama 發表於 2014-7-10 10:41:33

Rainnyday163 發表於 2014-6-28 02:08 static/image/common/back.gif
幾錢, 彩豐有支神仙水都出名, 不過成日無貸.

c60富勒烯十項全能精華液$3xx 一支, 但都幾大支,
神仙水之前都想試, 但都係因為斷貨, 所以試唔到

tsemama 發表於 2014-7-10 10:47:32

Rainnyday163 發表於 2014-6-28 02:05 static/image/common/back.gif
我用佢隻保濕GEL, 因為太抵, 仲有MASK都OK, 如果黑糖沖涼有時我去萬寧買, 廢事搬咁遠.  ...

我有幾個同事都係用彩豐行沐浴露, 所以我好多時都group埋一齊online 訂, 送埋貨, 仲方便呀.

cherry 發表於 2014-8-6 11:39:46

tsemama 發表於 2014-7-10 10:41 static/image/common/back.gif
c60富勒烯十項全能精華液$3xx 一支, 但都幾大支,
神仙水之前都想試, 但都係因為斷貨, 所以試唔到 ...

想問下C60富勒烯有咩功效? 適合咩年紀皮膚用?
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 彩豐行的護膚產品好用嗎?