kei917 發表於 2015-4-13 12:25:09

牛初乳洗面粉轉左新裝呀~

先前聽人講話洗面粉唔出, 原來係轉新裝

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10999593_10152884675422832_1914836835504179329_n.jpg?oh=56025e3d9a0a565e789b3d2074e61f4e&oe=55DBC339&__gda__=1437181510_35ae0cf87fdc7eba82c04255ce6c3f61

kei917 發表於 2015-4-13 12:26:13

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10999593_10152884675422832_1914836835504179329_n.jpg?oh=56025e3d9a0a565e789b3d2074e61f4e&oe=55DBC339&__gda__=1437181510_35ae0cf87fdc7eba82c04255ce6c3f61

cherry 發表於 2015-4-16 13:32:31

包裝靚左喎, 之前好似係淨白色樽
成份有無改? 同之前一樣嗎?

kei917 發表於 2015-4-22 01:14:05

cherry 發表於 2015-4-16 13:32 static/image/common/back.gif

唔知呢, 你上佢地FB, 有得登記攞sample試.

tsemama 發表於 2015-4-23 12:54:34

kei917 發表於 2015-4-22 01:14 static/image/common/back.gif
唔知呢, 你上佢地FB, 有得登記攞sample試.

我登記左, 好快收到email, 不過未得閒去拎, 知唔知換領到幾時?

Rainnyday163 發表於 2015-4-29 09:11:13

Mioggi 隻洗面粉我用過唔錯, 洗完唔乾, 宜家網上買有優惠, 280蚊一SET有雪映水漾美白牛初乳潔面粉 70g x 1 + 淨白活膚水 100ml x 1 + 淨白水漾乳霜 x 1 + 淨白眼部修護液 x 1, 都幾抵, 夏天要美白一下.

tsemama 發表於 2015-5-11 14:15:24

我都買左洗面粉,而家做緊母親節優惠買一送一,好抵呀

hoyi 發表於 2015-5-13 11:18:20

tsemama 發表於 2015-5-11 14:15 static/image/common/back.gif
我都買左洗面粉,而家做緊母親節優惠買一送一,好抵呀

謝謝報料,
我之前上網登記拎左洗面粉SAMPLE用完, 都覺得幾好用,
去面油好好呀, 想買多支夏天用下

maggiem 發表於 2015-5-22 12:34:22

Rainnyday163 發表於 2015-4-29 09:11 static/image/common/back.gif
Mioggi 隻洗面粉我用過唔錯, 洗完唔乾, 宜家網上買有優惠, 280蚊一SET有雪映水漾美白牛初乳潔面粉 70g x 1  ...

我睇中左呢SET呀,用過牛初乳潔面粉都覺得好用,想試埋同系列其他幾款新產品

GIGImama 發表於 2015-5-23 13:02:16

cherry 發表於 2015-4-16 13:32 static/image/common/back.gif

我有問過BA, 佢地話成份唔同左好多, 美白成份都重左好多.

我copy新洗面粉成份你睇下

主要成分:

牛初乳 – 蘊含豐富營養及生長因子,有效增強肌膚的免疫力,提升自我復原能力,令肌膚淨白柔滑

C-Detox排毒酵母萃取 – 激活細胞更生,減淡細紋、暗啞

西酸模草萃取 – 有效抑制酪氨酸酶之活性,減少黑色素產生,重點淡斑及均勻膚色

強效潔膚因子 – 性質溫和,能有效去除污垢、多餘油脂及粗糙角質

苦蔘、膠原蛋白 – 強化肌膚組織彈性

頁: [1] 2 3
查看完整版本: 牛初乳洗面粉轉左新裝呀~