copymama 發表於 2012-5-27 15:23:41

有日見到一個朋友個女朋友同另一個男人在拍拖親熱...

有日見到一個朋友個女朋友同另一個男人在拍拖親熱,唔知點同個朋友講?

其實作為男朋友,點先會發現自己女朋友有另一個男友呢?我聽我朋友講佢女朋友個前度仍不斷有同佢女朋友聯絡,唔知係咪嗰個男人呢?究竟個女仔係鍾意邊個呢?

大家認為點呢?

copymama 發表於 2012-5-27 15:23:52

你100%肯定冇睇認錯人?
有啲人完全相信另一半/另一半掩飾得好, 所以唔發覺對方有異心...
有啲人, 明知另一半出面另有其他人, 都只會隻眼開隻眼閉....
唔知你朋友係邊一類....
我曾見過有幾個cases, 朋友告知當事人其另一半在外另有男/女朋友, 點知當事人就咁嬲左呢個掀發真相既朋友, 覺得佢多事....原因係朋友將佢唔願意面對既事講左出來....朋友唔講, 佢就可以一直做鴕鳥....有人甚至覺得朋友心地有問題在離隔佢同另一半既關係....
講唔講, 真係好視乎你朋友既性格同接受程度如何....

copymama 發表於 2012-5-27 15:24:05

有好多人都唔願意相信被伴侶背叛...
我之前都唔信有女人可以甘蠢直至見到我男友個阿哥n嫂....
佢阿哥明係有小三...仲要都差唔多三四年... 個大婆正常一定知..但仍然無事...唉都唔知佢係接受左..定堅白癡...

copymama 發表於 2012-5-27 15:24:12

唔使讲, 有相有真相

copymama 發表於 2012-5-27 15:24:24

你同佢fd吾fd先?如果我係你我係好fd先會講 因為你見到姐又唔係我見到做咩要信你。。佢地會咁諗

copymama 發表於 2012-5-27 15:24:34

唔講會好D...
1.未必信你
2.如果佢地真係散左...咁就因為你!
3.女既可能好憎你.咁多事
4.男既..會覺得你有心整散佢地...
更係等佢地自己發現好啦....
好人難做...好心有時未必係做好事....

此終呢段感情係無你份...你會好心做壞事...
呢個世界就係咁...有時知道既野...唔一定要講到出口...
頁: [1]
查看完整版本: 有日見到一個朋友個女朋友同另一個男人在拍拖親熱...