TalkerMaMa.com 講究媽媽

講究媽媽 TalkerMaMa.com
搜索
樓主: cherry
查看: 12578| 回復: 6
居住地
荃灣區
媽幣
樓主
Rainnyday163 發表於 2014-5-21 23:48
多謝報料, TOPSLIM 有你平?

補充內容 (2014-5-21 23:48):

topslim 早排做特價都係$199呀, 做完topslim先到呢幾款丸, 你可能miss左優惠了, 我都忍唔到手, 買左幾盒topslim, 夏天飲.
居住地
荃灣區
媽幣
沙發
maggiem 發表於 2014-5-27 12:44
Topslim好D,定係特價呢隻Remodelant好D?

我覺得兩隻都各有效, 一隻燒脂去水腫, 一隻阻隔油脂吸收.
如果你有心試, 其實可以兩隻一齊飲同食, 效果應該會仲明顯.
居住地
荃灣區
媽幣
板凳
cherry 發表於 2014-6-24 15:25
我同你一樣, 買定左幾box topslim, 夏天天氣熱, 雪凍topslim飲好好味道, 消暑又消脂.  ...

雪凍topslim飲都得? 會唔會唔係咁好? 怕唔怕破壞左佢本身既天然成份?
居住地
荃灣區
媽幣
地板
oenobiol topslim 飲品又有優惠啦, 紅莓味買兩件 7折 平均價 $181.3

居住地
荃灣區
媽幣
mandylam11 發表於 2014-11-30 12:06
個個人體質唔同, 又好難過效果會唔會唔好, 我都有朋友只係食丸, 見佢都OK. 不過都要配合埋飲食, 最好食清 ...

我淨係飲TOPSLIM一隻, 都覺得OK, 但都同意, 都配合運動同飲食
居住地
荃灣區
媽幣
cherry 發表於 2015-1-28 10:07
係oenobiol facebook見到出左新野, 係去黑眼圈既產品, 好似幾好喎

eye contour呢隻都唔係新出喇, 之前QQ都有推介食佢黎減黑眼圈
居住地
荃灣區
媽幣
cherry 發表於 2015-5-19 15:13
我上官網睇介紹, 呢隻Liporeducteur係有助封鎖同排走脂肪

我都想試呢隻, 配埋topslim飲, 效果應該會幾好