TalkerMaMa.com 講究媽媽

講究媽媽 TalkerMaMa.com
搜索
樓主: hoyi
查看: 7443| 回復: 5
居住地
荃灣區
媽幣
樓主
Kate同Maybelline都唔錯呀我覺得,
bb cream就都係韓牌好用, mioggi 或 banila都good
居住地
荃灣區
媽幣
沙發
cherry 發表於 2015-3-12 17:22
有無試過MIOGGI既BB CREAM? 我用開佢一隻魔法BB CREAM, 都ok好用

Mioggi有好幾款bb cream,除左魔法BB,另外DNA BB都好用
居住地
荃灣區
媽幣
板凳
maggiem 發表於 2015-4-2 13:00
DNA個隻BB CREAM幾好用,我鐘意佢防曬度夠高,夏天可當防曬用

係呀, DNA呢隻BB Cream,防曬又高,遮瑕又高,不過顏色比較偏白, 皮膚太黑既JM可能未必岩
居住地
荃灣區
媽幣
地板
cherry 發表於 2015-4-16 13:37
MIOGGI有隻六角水光感CC Cream有無試過?

未試過CC, 之前好似有隻六角水BB CREAM,而家係咪無左?
居住地
荃灣區
媽幣
maggiem 發表於 2015-4-2 12:58
IPSA隻粉底液都OK

想問下, 你有無試過IPSA隻三色遮瑕?
居住地
荃灣區
媽幣
GIGImama 發表於 2015-5-23 12:58
我見到有JM放早前報紙上網, BB Cream 有折, 2枝BB Cream $200乍

唔知mioggi bb cream優惠完左未? 想買返支bb cream用