TalkerMaMa.com 講究媽媽

講究媽媽 TalkerMaMa.com
搜索
樓主: Rainnyday163
查看: 10002| 回復: 4
居住地
北區
媽幣
樓主
搭單一問, 我都買左支恢甲清比c6用, 但我見有兩隻, 買左支甲油, 唔知有無買錯? 係咪都係搽灰甲用?
居住地
北區
媽幣
沙發
ArMaMi 發表於 2015-6-15 15:41
我c6都有灰甲, 之前有jm介紹我買一隻藥水試, 有無效都唔知, 搽左幾次c6就無再用, 因為佢每次用都要磨甲, 整 ...

你個隻係邊隻? 我買個隻恢甲清唔洗磨甲呀, 好似幾方便, 就咁搽係甲面就得
居住地
北區
媽幣
板凳
Rainnyday163 發表於 2015-7-14 01:19
咁你老爺都OK, 願意搽, 有D老人家唔聽話架, 大人都冇所謂, 最怕傳左比D孫就煩.  ...

恢甲清個支灰甲筆咪岩老人家用囉, 佢又唔洗磨甲, 直接搽係隻灰甲比面就得, 方便好多
居住地
北區
媽幣
地板
mandylam11 發表於 2015-9-30 23:31
佢老人家用筆型方便D, 一支都用到1個多月,睇下你搽幾多, 我今日行過萬寧見到做優惠$189一盒 ...

應該唔止月一個月, 可以用到好幾個月.我買個支油掃型恢甲清, 都用左好耐
居住地
北區
媽幣
mandylam11 發表於 2015-10-18 12:10
可能老人家用, 會重手左, 所以用得, 如果比油掃型佢, 可以一星期一支...

咁誇張,百幾蚊支用一星期用完...
咁你買筆型比佢用啦, 打開塗兩下就得, 好快