TalkerMaMa.com 講究媽媽

講究媽媽 TalkerMaMa.com
搜索
樓主: mandylam11
查看: 21616| 回復: 8
居住地
東區
媽幣
樓主
mandylam11 發表於 2013-6-25 14:42
2款口味成份應該一樣, 只係味道唔同, 而家有得登記攞sample同$20 coupon, 你去登記攞. 你去官網睇下有無l ...

我都有飲Topslim, 但我比較鍾意梅味, 唔知點解, 我覺得蜜桃味, 飲完好口渴.
居住地
東區
媽幣
沙發
cherry 發表於 2013-5-28 15:09
以前有試過減肥咖啡, 都算幾有效減到, 但係最唔好就係有副作用, 飲完之後會feel到心跳加速,
而家飲呢隻oe ...

我都係鍾意Topslim 無副作用, 好健康, 只係去廁所會多D.

我想問下, 除左Topslim, 有無試過佢地其他產品? 我想試食埋丸, 但唔知邊款好.
居住地
東區
媽幣
板凳
mandylam11 發表於 2013-8-20 10:08
初初係會飲得耐, 我自己越飲越快, 而家未到中午都飲哂了.

我都係, 越飲越快, 我返工開始飲, lunch前都差唔多飲得哂.
居住地
東區
媽幣
地板
sukibb 發表於 2013-9-3 15:33
你地講呢隻slimming activator 幾多錢? 如果我飲緊topslim, 仲可唔可以一齊食?

我見到同topslim 同價, 都係$249, 都可以買2件88折.
但我未食過.
居住地
東區
媽幣
sukibb 發表於 2013-9-3 15:34
講問你飲開邊隻口味? 我而家飲緊蜜桃味, 覺得都幾好飲, 而家又心思思想試下紅色個隻味, 唔知道好唔好飲? ...

紅色係莓味, 有人話似藥水味, 但我覺得唔太差, 幾好味. 不過口味人人唔同, 你睇下有無人同你交換試下先.
居住地
東區
媽幣
cocomama 發表於 2013-9-4 01:48
我見Oenobiol 有隻Water Retention 係去水腫既,
但係Topslim 又係去水腫, 咁食邊隻好? ...

可以睇下你覺得食丸方便, 定飲Topslim 方便.
不過丸我都未試過
居住地
東區
媽幣
cocomama 發表於 2013-9-4 01:58
slimming activator 要飲大量水, topslim 又要飲1500ml,  咁一日咪要飲好多水?

slimming activator 佢話只係餐前半個鐘, 我飲佢意思都係一二杯水, 無topslim咁1500ML咁多.
居住地
東區
媽幣
MoMoMa 發表於 2013-11-25 01:44
如果買 Slimming Activator + Topslim 各1盒,唔知係咪都係有88折?

同埋可唔可以兩款用時一齊服用?  ...

買2盒都會有88折, 唔駛一定要一樣.
佢官網都有寫, Slimming 同 Topslim都可以同時一齊食. 所以放心.
居住地
東區
媽幣
你地仲有無飲? 新年又去旅行, 又勁出街, 食食食, 都無飲成個幾月, 我呢幾日都開始飲返Topslim.