TalkerMaMa.com 講究媽媽

講究媽媽 TalkerMaMa.com
搜索
樓主: mandylam11
查看: 21607| 回復: 6
媽幣
樓主
我有興趣買呢隻沖劑, 幾多錢盒? 係唔係得屈臣氏先有得買?
上過佢地個網睇都無show價錢, 有無咩優惠平D?

http://www.products.sanofi-aventis.hk/Oenobiol/About_Oenobiol
媽幣
沙發
mandylam11 發表於 2012-11-27 01:25
早排有買2件88折, 而家唔知仲有無,
佢係屈臣氐係獨家的,
一盒大約$24X, 因為我做優惠果時買,

早幾日, 我見買2盒有個水樽組合優惠$459, 算唔算平?

另外, Oenobiol 仲有其他產品, 你有無買過其他?
媽幣
板凳
cherry 發表於 2013-2-25 17:30
我都有飲呢隻topslim呀, 我覺得幾有效架, 減得黎都幾健康

你有無試過減肥燒脂Coffee/Tea? 同Topslim係唔係差唔多呢?
媽幣
地板
請問一下, 而家係唔係無左2盒有個水樽個Set?
今日去屈臣氏買野都唔見有, 但就見到另一Set藥丸有送鏡盒賣$526.
我想買Topslim, 請問知唔知仲有邊間屈臣氏仲有?
媽幣
mandylam11 發表於 2013-4-24 01:10
呢排連新出蜜桃味都出埋set裝, 價錢都係咁上下, 唔肯定.
如果想買, 你可以去屈臣氏叫職員同你查邊度有貨, ...

我係Oenobiol個Facebook到睇到有送紫色限量版水樽,
話數量有限, 送完即止!
上星期打算出去屈臣氏買Topslim(瘦身輕燃飲) 蜜桃味禮盒裝,
不過見貼左張Label話暫無存貨, 係唔係已經無曬啦?
有無SIS見到仲有邊間屈臣氏有得買呢套野呢?
媽幣
mandylam11 發表於 2013-4-24 01:02
我唔敢係yahoo度買, 怕買到假, 你知, 食落肚, 唔係咁好..
係屈臣氏買, 有咩問題, 可以有得跟,同埋可以儲 ...

咁又係啦, 我都有睇Yahoo拍賣到價錢係平D, 不過覺得都係去返屈臣氏買有保障D.
媽幣
我之前買左2盒Topslim飲完, 真係唔錯, 雖然磅數減得個幾磅, 老公都話我瘦左

同埋我覺得飲左之後皮膚都好左, 唔知你地覺唔覺呢?