TalkerMaMa.com 講究媽媽

講究媽媽 TalkerMaMa.com
搜索

收聽

聽眾

黃大仙區
媽幣
樓主
6299對我真係好好,我同c6仲拍拖嘅時候,每次上去食飯,99知道我一個人住平時多出街食,所以每次都煲定靚湯仲會記得我鐘意食咩特登煮比我食。我同99會一齊行街買衫,每年總會有一次家庭旅行。我同c6養左隻puddle,99亦因我收養隻狗仔。

我地會一齊帶狗去游水、燒嘢食行山等,估唔到佢原來咁愛狗,所以話題又多左!62夜晚揸車返屋企食飯,好多時夜晚食完飯會車我地返屋企,因為我地有狗仔,所以佢會專呈由北區車我地返九龍再去沙田返工。

到10年年尾結左婚,11年尾bb出世,我媽媽幫我坐月,6299住北區而我住九龍,期間佢地keep住黎探我,99知我地屋企離街市遠,驚我媽咪辛苦,每次會幫我地買埋菜,煲湯比我飲,呢份體貼真係好感動而62仲送左份大禮比阿仔就係6位數字利士,真係完全估唔到。

可能有jm會覺得我地分開住,相處好同住難,無錯我地分開住的確減少好多問題,但正因為唔係一齊住我地都會keep住見面,放假好多時我會帶bb去探佢地,見到佢地咁開心,我覺得真係好幸福

居住地
黃大仙區
媽幣
沙發
要好好對6299
居住地
黃大仙區
媽幣
板凳
你已中六合彩
居住地
黃大仙區
媽幣
地板
恭喜你
真係超正面.
居住地
沙田區
媽幣
恭喜你                                                                                       
媽幣
恭喜你  
居住地
沙田區
媽幣
媽幣
太好了
居住地
元朗區
媽幣
有咁好ge 6299要好好珍惜, 超羨慕哦
居住地