TalkerMaMa.com 講究媽媽

講究媽媽 TalkerMaMa.com
搜索

收聽

聽眾

媽幣
樓主
唔知大家有無用過MIOGGI既生命水, MISSHA既魔幻水 & SKII既神仙水?

可以分享下用完之後皮膚係唔係有改善到? 用左之後係唔係要Keep住用先得?
媽幣
沙發
sukibb 發表於 2013-4-11 14:29
聽人講用完神仙水皮膚會好D, 但係一停用皮膚好反彈變差, 所以我一直唔敢試,
同埋一支神仙水成千元太貴了. ...

咁你有無用過生命水/魔幻水/神仙水? 或者類似既活膚營養水?
媽幣
板凳
hoyi 發表於 2013-4-17 11:58
三隻我都有試過, 最後揀左生命水用, 覺得係比較好同埋經濟, 用左真係睇到效果, 同埋夠保濕.
魔幻水感覺無乜 ...

我都試過MIOGGI支生命水Sample覺得真係幾好用,
見50ml生命水做優惠$128, 所以都買左支黎用.
暫時未等到神仙水同魔幻水FB有送Sample活動.
媽幣
地板
mandylam11 發表於 2013-4-24 01:37
我只係有用過MIOGGI 生命水, 其他都未試過,
一來生命水經濟D, 抵用D, 二來保濕同去暗粒效果好好. ...

我都覺得生命水幾好用, 用完真係覺得好補濕皮膚好滑.

有機會既我都想試下神仙水同魔幻水, 如果效果差唔多既話, 我都係會選擇用生命水.
媽幣
maggiem 發表於 2013-5-7 13:48
我都想買支生命水試下, 不過要5支先有平,
你地會唔會去買? 可以讓一支比我? ...

我可能都會再去買, 你係唔係有興趣要一支? 有需要請PM我.
媽幣
tsemama 發表於 2013-5-10 14:18
其實你可以去拎sample試左先決定買唔買, 因為唔係人人適合用,
佢地Facebook而家有個遊戲, 可以拎生命水s ...

我都有玩佢地而家個生命水Hide & Seek Apps, 搵到3支生命水, 不過未有時間去拎Sample.

Happy Friday!唔知各位MIOGGI Babes參加咗【生命水Hide & Seek】未啊?
仲未嘅話,立即Click入以下網址,免費贏取生命水啦!
【生命水Hide & Seek】: http://goo.gl/5K12J

如果有SIS都想試下MIOGGI個生命水/拎Sample既話就快D去玩下.
媽幣
題外問一問, 有無SIS買過MIOGGI既健康營養補充劑?

我見佢地有2隻係For減肥, 有無SIS買左佢地個排水去腫/熱量阻隔三合一?

知唔知幾多錢同埋一盒有幾多粒?
媽幣
tsemama 發表於 2013-7-10 15:36
我買左個熱量阻隔三合一試下, 因為今個月佢地有買2送1優惠做緊。

除左呢個熱量阻隔三合一做買2送1優惠, 其他款有無呢個優惠? 呢隻幾多錢盒?

補充內容 (2013-7-10 18:14):
岩岩打左去問了, $380有3盒/1.5個月份量. 都好抵.
媽幣
tsemama 發表於 2013-7-10 15:39
微電影介紹呢隻kimchi美肌素本我都想買, 有9折優惠,
Sales話kinchi呢隻主要係美肌同幫助便便暢通,
後尾 ...

我上個月去訂生命水時都拎左個七日試用裝, 呢個Kimchi美肌素都唔錯,
味道有D似提子味, 見介紹呢隻有活性乳酸菌幫助優化腸道健康, 排毒等.
不過食左七日好似唔見有咩特別, 不過每日都會有便便, 平時我都係1-2日的.
所以黎緊都會買盒試試, 感覺好過日日買2支益力多, 無咁肥^^

媽幣
岩岩見到SKII個Facebook有登記拎神仙水Sample活動, 有興趣既SIS都去登記拎黎用.

未登記嘅fans可到http://goo.gl/kMXSG 登記換領。 有女版神仙水同男版神仙水拎.

同意!: 4.0
mandylam11 發表於 2013-7-16 13:11
同意!: 4
我都換左, THX!