TalkerMaMa.com 講究媽媽

講究媽媽 TalkerMaMa.com
搜索
居住地
荃灣區
媽幣
樓主
我用生命水, 用左都好幾年了, 皮膚係有改善左既, 覺得毛孔收細左好多, 少左出粒粒同埋面油, 而家都仲有keep住用
居住地
荃灣區
媽幣
沙發
maggiem 發表於 2013-5-7 13:48
我都想買支生命水試下, 不過要5支先有平,
你地會唔會去買? 可以讓一支比我? ...

其實你可以去拎sample試左先決定買唔買, 因為唔係人人適合用,
佢地Facebook而家有個遊戲, 可以拎生命水sample, 你都去玩下.

居住地
荃灣區
媽幣
板凳
WaiWai 發表於 2013-7-6 03:11
題外問一問, 有無SIS買過MIOGGI既健康營養補充劑?

我見佢地有2隻係For減肥, 有無SIS買左佢地個排水去腫/ ...

我買左個熱量阻隔三合一試下, 因為今個月佢地有買2送1優惠做緊。
居住地
荃灣區
媽幣
地板
sukibb 發表於 2013-6-26 13:07
仲有一段微電影, 男女主角都幾靚仔靚女

微電影介紹呢隻kimchi美肌素本我都想買, 有9折優惠,
Sales話kinchi呢隻主要係美肌同幫助便便暢通,
後尾我都係揀左減肥個隻熱量阻隔三合一, 因為我要keep fit!